En alternativ investeringsfond

Knightsbridge

(VENTURE FUND OF FUND)

  Vi samarbejder med Knightsbridge Advisors i Boston

Vi har i den forbindelse etableret Knightsbridge Invest A/S og Knightsbridge Invest II A/S, der også har investeret i andre alternative investeringsområder end Knightsbridge.

CS&Co origami venture
CS&Co logo white bottom

  Hvorfor venture?

IDG (International Data Group) skønner, at den eksponentielle teknologiske udvikling medfører, at 40% af samtlige eksisterende virksomheder om 10 år vil være ophørt med at eksistere på nogen meningsfuld måde.

Disse virksomheder vil i vidt omfang være fortrængt af venture-finansierede teknologivirksomheder, herunder større selskabers opkøb af venture-finansierede virksomheder.

  Hvorfor Knightsbridge?

Knightsbridge har dedikeret mere end tre årtier til at opbygge en en af de bedste ventue kapital porteføljer i industrien og tilbudt institutional adgang til første klasses investeringer, herunder i Google, Amazon, Facebook, Twitter, Airbnb og fra Danmark for eksempel Skype, JustEat og Ascendis Pharma. 

Knightsbridge har en koncentreret og balanceret portefølje, som er fokuseret på de sværest tilgængelige, typisk “by invitation-only”, venture fonde. Knightsbridges fonde investerer over flere år (normalt over tre til fire år). Ved at investere over flere år er Knightsbridge i stand til at opnå eksponering til et bredere sæt af selskaber og reducere eksponereringen til ringere investeringsår.

CS&Co logo bottom